Jotain meistä

Tulevien Rida’s Team staffien alkutaival alkaa  Eurajoen koivuniemessä; lasten, muiden eläinten ja arjen hälinän keskellä. Olen suorittanut hyväksytysti Kasvattajan peruskurssin sekä tämän lisäksi allekirjoittanut Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Kasvattajana pyrin kasvattaamaan terveitä, hyväluonteisia, tasapainoisia, avoimia ja ulkomuodoltaan rotumääritelmän mukaisia staffeja/perheenjäseniä joiden kanssa on helppo elää ja harrastaa monipuolisesti. 

Pentueiden vanhemmat ovat näyttelyissä palkittuja ja terveystutkittuja. Kaikki koiramme terveystutkitaan ja haluan myös mahdollisimman monen kasvattini terveystutkimuksiin, joten kannustamme myös tutkituttamaan kasvattimme silmät, polvet, kyynärät ja lonkat. Tavoitteenani saada yksilöitä joilla on rodulle ja tuleville sukupolville jotakin annettavaa.

Toivon ja teen kaikkeni että jokainen Rida’s Team kasvatti saa parhaat mahdolliset eväät elämäänsä. Kasvattajana olen aina apuna hyvissä/haastavissa tilanteissa, ja jos en itse tiedä, niin otan asioista selvää, joku tietää aina.

Haluan myös nähdä kasvattejani ja puuhastella yhdessä, treffejä, treenejä, yhteisiä illanviettoja, kasvattipäiviä ja mitä vaan yhdessä keksitään. Samalla myös kasvattien omistajat pääsevät tutustumaan toisiinsa, ja vaihtamaan kuulumisia. Tärkeitä asioita kasvatustyössä ovat avoimuus, rehellisyys ja yhteistyö.

Staffeilla on ilmiömäinen kyky saada ihmiset nauramaan ja hyvälle tuulelle, tule katsomaan vievätkö ne sinunki sydämesi <3

Jos sinua kiinnostaa Rida’s Team-pentu, niin älä epäröi ottaa yhteyttä.

T:Riikka